BLACKSEVEN racing

 

Mansikkamäki tuplaerävoittoon Alavudella. Niemiselle uran ensimmäinen SM-osakilpailuvoitto

BLACKSEVEN Racing

 

Nieminen ja Mansikkamäki palkintopallille Torniossa

BLACKSEVEN RACING 2021?

Mauno Nieminen otti motocrossuransa ensimmäisen SM-osakilpailuvoiton Alavudelle.

Saku Mansikkamäki hallitsi MXCA-luokkaa

2.9.2020
Alavudelle ajattu kauden toiseksi viimeinen motocrossin SM-osakilpailu, oli BLACKSEVEN Racing kuljettajille todellinen jättipotti. Mauno Nieminen oli molempien MX2-luokan erien toinen, jolla irtosi uran ensimmäinen SM-osakilpailun voitto. Nieminen on SM-pisteissä neljäntenä ja taistelee parin viikon päästä Imatralla kauden päätöskilpailussa SM-mitalista.
 

Saku Mansikkamäki hallitsi suvereenistä MXCA-luokkaa, ollen aika-ajojen ja molempien erien nopein. Mansikkamäki on SM-pisteissä toisena ja omaa erinomaiset mahdollisuudet Suomen mestaruuteen.
Avaa kuvagalleria

BLACKSEVEN Raceday Lohja - tulokset

1.9.2020
Lohjalle vietettiin upeaa motocrossfestivaalia BLACKSEVEN Racedayn muodossa. Sarjan kolmas osakilpailu tarjosi vauhtia ja vallattomia tilanteita, kun Suomen parhaat minicrossarit antoivat pistooleille kyytiä. Sarjan puuhamiehet "Keke ja Allu" ovat loihtineet erittäin mielekkään kilpasarjan junnuille. Lokakuun alussa ajetaan sarjan päätöskilpailu Imatralla, jossa mestarit kruunataan ja palkitaan kattavalla Leatt ajovarustesopparilla kaudelle 2021.
 
Katso tulokset kuvagalleriasta
Avaa kuvagalleria

BLACKSEVEN Racing kuljettajat Mauno Nieminen ja Saku Mansikkamäki erinomaisessa iskussa Tornion SM-osakilpailussa

3.8.2020
 
Mauno Nieminen ajoi eräsijat 4. ja 2., jotka oikeuttivat päivän kokonaistuloksissa jaetulle toiselle sijalle yhdessä Jere Haaviston ja Kimi Koskisen kanssa. MX2-luokan SM-sarjassa neljäntenä oleva Nieminen omaa erinomaiset mahdollisuudet taistella mitalista kauden kahdessa viimeisessä osakilpailussa.
 

Saku Mansikkamäki jakoi päivän toiseksi parhaan tuloksen MXCA-luokassa yhdessä Eelis Viemerön kanssa, ajaen eräsijat 2. ja 3. Mansikkamäki oli koko päivän erinomaisessa vauhdissa, ollen aika-ajon nopein yli kahden sekunnin erolla toiseksi tulleeseen Viemeröön. Mansikkamäki on MXCA SM-sarjassa kolmantena.
Avaa kuvagalleria

BLACKSEVEN Raceday Vantaa - tulokset

1.8.2020
Vantaalla ajetun toisen BLACKSEVEN Racedayn osakilpailun tulokset löydät kuvagalleriasta. Kiitos kaikille nuorille motocross tähdille, Speedfamilyn Keke ja Allu tapahtuman organisoimisesta sekä Vantaan ja Etelä-Suomen moottorikerhoille kilpailun läpi viemisestä.
 
Seuraava BLACKSEVEN Raceday osakilpailu Lohjalla 29.8
Avaa kuvagalleria

Legendaarinen Raceday tulee jälleen

21.7.2020
Legendaarinen Raceday tulee jälleen, mutta uudella nimellä ja neljän osakilpailun sarjana. Blackseven Raceday sarjan päätteksi kruunataan joka luokan (50cc 65cc 85cc) mestari ja he kuittaavat itselleen Blackseven Oy / Leatt ajovarustediilin kaudelle 2021.
Lue lisää
Avaa kuvagalleria

Mauno Nieminen voitti Mäntyharjulla ajetun Junioreiden MM-karsinta kilpailun

24.4.2017
Mauno Niemisen huippuvire kestää ja rankka neljän viikonlopun kisaputki päättyi voitokkaissa tunnelmissa. Nieminen voitti Mäntyharjulla lauantaina ajetun MX125-luokan kilpailun, joka toimi samalla valintakilpailuna Suomen joukkueeseen, Junioreiden MM-kisoihin. Sunnuntaina Nieminen jatkoi voittoputkeaan Nuorten Suomen Cup-luokassa, ajamalla eräsijat 1. ja 2. Nieminen johtaa sarjaa yhdessä Joonas Näpin kanssa.
Lue lisää
Avaa kuvagalleria

Kevät alkanut mainiosti - Hyvinkäältä tuplaerävoitto ja Latvian EMX125-osakilpailussa suora jatkopaikka aika-ajosta

10.5.2017
Kegumsin haastavalla hiekkaradalla ajettu EMX125-osakilpailu meni Niemisen osalta mallikkaasti. Suora jatkopaikka aika-ajosta ja molemmissa erissä maaliin pääsy ehjällä olivat tavoitteena.
Lue lisää
Avaa kuvagalleria

Mauno Niemisen uran ensimmäinen EMX125-osakilpailu tulevana viikonloppuna

4.5.2017
Latvian Kegumsissa ensi viikonloppuna ajettava EMX125-osakilpailu, merkitsee 14-vuotiaalle Niemiselle uutta merkkipaalua hänen motocrossurallaan
Lue lisää
Avaa kuvagalleria

Mauno Nieminen yhden vuoden jatkosopimukseen BLACKSEVEN HUSQVARNA SH RACING tallin kanssa

21.12.2016
MXCA-luokan SM-hopeaa menneellä kaudella voittanut Mauno Nieminen jatkaa tutussa tallissa. Kolmen vuoden yhteistyö saa jatkokseen 1+1 muotoisen jatkosopimuksen.
 
Mauno Nieminen osallistuu Suomessa MXJ-Suomen Cup sarjaan ja mikäli vauhti riittää, niin myös MX2 SM-sarjaan. Osa EMX125-sarjan osakilpailuista kuuluu myös nuoren Kuusankoskelaisen kalenteriin ja tavoitteena on myös päästä edustamaan Suomea Virossa järjestettäviin Junioreiden MM-kilpailuihin.
 
Sami Hyypiä, Husqvarna Nordic ja BLACKSEVEN Oy jatkavat pääyhteistyökumppaneina. Lång & Aronen Racing vastaa jousituksen ja moottorin toimivuudesta.

Mauno Nieminen ajoi Alavudelle toiseksi, Kimi Koskinen viides

17.8.2016
MXCA 85cc luokan toiseksi viimeinen SM-osakilpailu ajettiin Alavuden raskaalla hiekkaradalla. Mauno Nieminen oli molempien erien toinen, tarraten vahvasti kiinni SM-mitaliin. Kimi Koskinen on myös mukana mitalitaistelussa, joka ratkeaa syyskuun alussa Hyvinkäällä ajettavassa kauden päätösosakilpailussa.
Lue lisää
Avaa kuvagalleria