Mauno Nieminen

 

Ja BLACKSEVEN Oy jatkosopimukseen kaudelle 2021

Jesse viljakainen

 

ja BLACKSEVEN Oy yhteistyöhön kaudelle 2021


BLACKSEVEN raceday mestarit selvillä

 

Leatt ajovarustesopimukset Joonatan Nikkilälle, Miko Mannilalle ja Simo Koskiselle

Mauno Nieminen ja BLACKSEVEN Oy jatkavat movivuotista yhteistyötä myös kaudella 2021

3.12.2020
Motocrossin MX2-luokassa SM pronssia saavuttanut Mauno Nieminen ja BLACKSEVEN Oy ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen. 18-vuotias Nieminen ajoi erinomaisesti loppukauden ja nosti itsensä yhdeksi ennakkosuosikeista ensi kautta ajatellen. Nieminen käyttää ensi kaudella Leatt ajovarusteita ja suojia, Shoei kypäriä ja Bridgestone renkaita.

Jesse Viljakainen ajaa kaudella 2021 Leatt, Shoei ja Bridgestone tuotteilla

26.11.2020
Suosituista YouTube videoista tunnettu Jesse Viljakainen ja BLACKSEVEN Oy ovat solmineet kautta 2021 koskevan yhteistyösopimuksen. Tosissaan kilpailemiseen panostava Viljakainen käyttää ensi kaudella Leatt ajovarusteita ja suojia, Shoei kypäriä ja Bridgestone renkaita.
 

Jessen YouTube kanavan löydät täältä
Shoei ja Akrapovic stuntkuljettaja Niko Säkkinen mukana uudella videolla -

DIRTBIKE VS. STREETBIKE 4.0

10.11.2020
Katso video

BLACKSEVEN Raceday mestaruudet ratkesivat Imatran osakilpailussa

12.10.2020
Suuri joukko juniorcrossareita kokoontui Imatran Kurkvuoren motocrosspyhättöön ratkomaan BLACKSEVEN Raceday sarjan mestaruuksia. Mestareille oli luvassa Leatt ajovarustesopimukset kaudelle 2021 ja sen motivoimana tulevaisuuden crossitähdet pistivät pikku pistimillään parastaan. Kuvagalleriasta näet Imatran osakilpilun tulokset sekä luokkien loppupisteet.
Kiitos kaikille sarjaan osallistuneille, toivottavasti ensi vuonna jatketaan samoissa merkeissä, vieläkin paremman BLACKEVEN Raceday sarjan muodossa.
 
2020 BLACKSEVEN Raceday mestarit ja Leatt ajovarustesopimukset voittivat:
 
Luokka 50cc JOONATAN NIKKILÄ
 
Luokka 65cc MIKO MANNILA
 
Luokka85cc SIMO KOSKINEN
Avaa kuvagalleria

Mauno Nieminen upeasti myös Imatran SM-motocross osakilpailun voittoon ja SM-pronssille

16.9.2020
Mauno Niemisen huikea loppukausi sai upean päätöksen Imatralla. Eräsijat 1. ja 2. toivat jo toisen SM-osakilpailu voiton putkeen ja palkinnoksi kaudesta kaulaan ripustetaan Niemisen motocrossuran ensimmäinen aikuisten SM-mitali MX2-luokassa. Mestaruuden vei Kimi Koskinen ja hopeaa otti Matias Vesterinen.
 
Saku Mansikkamäki oli niin ikään pitelemätön MXCA luokassa, voittaen jälleen molemmat erät. Loppupisteissä Mansikkamäki saavutti SM hopeaa. MXCA luokassa mestaruuden voitti Viron Joosep Pärn ja pronssia sai Eelis Viemerö.
 
Voit katsoa Imatran SM-osakilpailun SM-Motocross YouTube kanavalta
Avaa kuvagalleria
Katso video

Mauno Nieminen otti motocrossuransa ensimmäisen SM-osakilpailuvoiton Alavudelle.

Saku Mansikkamäki hallitsi MXCA-luokkaa

2.9.2020
Alavudelle ajattu kauden toiseksi viimeinen motocrossin SM-osakilpailu, oli BLACKSEVEN Racing kuljettajille todellinen jättipotti. Mauno Nieminen oli molempien MX2-luokan erien toinen, jolla irtosi uran ensimmäinen SM-osakilpailun voitto. Nieminen on SM-pisteissä neljäntenä ja taistelee parin viikon päästä Imatralla kauden päätöskilpailussa SM-mitalista.
 

Saku Mansikkamäki hallitsi suvereenistä MXCA-luokkaa, ollen aika-ajojen ja molempien erien nopein. Mansikkamäki on SM-pisteissä toisena ja omaa erinomaiset mahdollisuudet Suomen mestaruuteen.
 
Voit katsoa Alavuden SM-osakilpailun SM-Motocross YouTube kanavalta
Avaa kuvagalleria
Katso video

BLACKSEVEN Raceday Lohja - tulokset

1.9.2020
Lohjalle vietettiin upeaa motocrossfestivaalia BLACKSEVEN Racedayn muodossa. Sarjan kolmas osakilpailu tarjosi vauhtia ja vallattomia tilanteita, kun Suomen parhaat minicrossarit antoivat pistooleille kyytiä. Sarjan puuhamiehet "Keke ja Allu" ovat loihtineet erittäin mielekkään kilpasarjan junnuille. Lokakuun alussa ajetaan sarjan päätöskilpailu Imatralla, jossa mestarit kruunataan ja palkitaan kattavalla Leatt ajovarustesopparilla kaudelle 2021.
 
Katso tulokset kuvagalleriasta
Avaa kuvagalleria

BLACKSEVEN Racing kuljettajat Mauno Nieminen ja Saku Mansikkamäki erinomaisessa iskussa Tornion SM-osakilpailussa

3.8.2020
 
Mauno Nieminen ajoi eräsijat 4. ja 2., jotka oikeuttivat päivän kokonaistuloksissa jaetulle toiselle sijalle yhdessä Jere Haaviston ja Kimi Koskisen kanssa. MX2-luokan SM-sarjassa neljäntenä oleva Nieminen omaa erinomaiset mahdollisuudet taistella mitalista kauden kahdessa viimeisessä osakilpailussa.
 

Saku Mansikkamäki jakoi päivän toiseksi parhaan tuloksen MXCA-luokassa yhdessä Eelis Viemerön kanssa, ajaen eräsijat 2. ja 3. Mansikkamäki oli koko päivän erinomaisessa vauhdissa, ollen aika-ajon nopein yli kahden sekunnin erolla toiseksi tulleeseen Viemeröön. Mansikkamäki on MXCA SM-sarjassa kolmantena.
 
Voit katsoa Tornion SM-osakilpailun SM-Motocross YouTube kanavalta
Avaa kuvagalleria
Katso video

BLACKSEVEN Raceday Vantaa - tulokset

1.8.2020
Vantaalla ajetun toisen BLACKSEVEN Racedayn osakilpailun tulokset löydät kuvagalleriasta. Kiitos kaikille nuorille motocross tähdille, Speedfamilyn Keke ja Allu tapahtuman organisoimisesta sekä Vantaan ja Etelä-Suomen moottorikerhoille kilpailun läpi viemisestä.
 
Seuraava BLACKSEVEN Raceday osakilpailu Lohjalla 29.8
Avaa kuvagalleria

Legendaarinen Raceday tulee jälleen

21.7.2020
Legendaarinen Raceday tulee jälleen, mutta uudella nimellä ja neljän osakilpailun sarjana. Blackseven Raceday sarjan päätteksi kruunataan joka luokan (50cc 65cc 85cc) mestari ja he kuittaavat itselleen Blackseven Oy / Leatt ajovarustediilin kaudelle 2021.
Lue lisää
Avaa kuvagalleria