Blackseven oy

BLACKSEVEN Oy on vuonna 2010 perustettu moottoripyöräalan maahantuonti- ja agentuuriyritys, jonka taustalta löytyvät kokeneet mp-alan henkilöt Harry “Hara” Strömberg ja Jani Mahlamäki.
 
BLACKSEVEN Oy edustaa Suomessa mm. SHOEI kypäriä, LEATT suoja- ja ajovarusteita, APICO offroadvaraosia ja - tarvikkeita, AKRAPOVIC pakoputkistoja, MICHELIN ja BRIDGESTONE mp-renkaita, TOMTOM mp-navigaattoreita ja CYCRA muoviosia offroadpyöriin.
 
BLACKSEVEN Oy:n edustamat tuotemerkit ovat myös maailman parhaiden kilpakuljettajien käyttämiä ja hyväksi havaitsemia, joten kuluttajat voivat myös luottaa niiden laatuun ja turvallisuuteen.
 
Haluamme BLACKSEVEN Oy:n toiminnan näyttävän rennon ammattimaiselta, helposti lähestyttävältä ja tähtäämme nimenomaan kauppiasläheiseen asiakaspalveluun. Tulemme toimimaan ja näkymään kentällä aktiivisesti kauppiastapahtumien, moottoripyöränäyttelyjen ja -kilpailujen kautta. Haluamme sitä kautta olla kontaktissa myös tärkeään kuluttaja-asiakas pintaan.
 
BLACKSEVEN Oy on maahantuontiyritys, joten emme myy suoraan kuluttajille, lukuunottamatta BRIDGESTONE kisarenkaita. Parhaiten edustamamme tuotteet löytyvät hyvin varustetuista mp-alan liikkeistä ympäri Suomen.
Harry
Strömberg
+ 358 (0)40 5117555
hara@blackseven.fi
Jani
Mahlamäki
+358 (0)40 1546731
jani@blackseven.fi